Home Tarieven Voorzieningen Contact
4 Daagse-camping Vossendijk/Winkelsteeg

Voorzieningen

De voorzieningen van de 4Daagse Camping Vossendijk/Winkelsteeg in het kort: de receptie is tijdens de campingperiode 24 uur per dag bezet voor al uw vragen of suggesties. Er is een groot aantal oplaadpunten voor mobiele telefoons en er is ook een postvoorziening. Een dokter is 24 uur per dag via de receptie bereikbaar. Er is een parkeerplaats aanwezig (beperkt toezicht, parkeren is op eigen risico). Voor alles geldt reserveren is niet mogelijk. Of het nu om elektra of een favoriete plaats gaat, degenen die het eerste komen hebben de eerste keus. Tip: Lees het campingreglement goed door

De vele mogelijkheden op een rijtje

Electra

De camping beschikt over ongeveer 400 elektra plaatsen (reserveren is niet mogelijk).


Shop

Er is een uitgebreide campingwinkel  aanwezig (met verse broodjes).

Overlast

Om zo min mogelijk  geluidsoverlast voor onze campinggasten te veroorzaken zijn aggregaten  verboden. Ook het gebruik van elektrische kachels is  niet toegestaan, net zo min als andere vormen van  geluidsoverlast.  Om de  wandelaars een zo goed mogelijke  nachtrust te bieden zijn activiteiten beperkt  tot 21.00 uur.

The walk of the world Bekijk hier onze Facebook pagina voor de laatste foto’s

10 DAGEN KAMPEREN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Speciaal voor de wandelaars

Tijdens de wandeldagen is E.H.B.O. en massage op de camping aanwezig. Bij  de uitgang van de camping is een bushalte ingericht voor vroeg startende  wandelaars. De bussen brengen u zonder tussenstop rechtstreeks naar het  startpunt  van de Vierdaagse. De blarenpassen (speciale buskaarten geldig van  maandag tot en met vrijdag voor alle busritten binnen Nijmegen) zijn te koop in  de campingwinkel naast het receptiegebouw.


Horeca

De twee sportkantines op het sportpark worden jaarlijks omgebouwd tot restaurant. Hier kunt u terecht voor een goede maaltijd of een snelle hap en kunt u ook ‘s ochtends ontbijten.  Gezellig naborrelen met  medewandelaars is hier uiteraard ook mogelijk. Speciaal voor de campinggasten worden er in de  restaurants  activiteiten georganiseerd zoals het  Blarenbal en een disco. Tijdens de wandeldagen zijn deze activiteiten beperkt  tot 21.00 uur


Sanitair

Op diverse plaatsen op de camping zijn douchegelegenheden, toiletten en watertappunten. Stortplaats voor chemische toiletten is eveneens aanwezig.


Nieuw in 2019!

Hoe kunnen wij u helpen?
WINKELSTEEGSEWEG 206    
6534 AR NIJMEGEN
INFO@4DAAGSE-CAMPING.NL
024-35 55 661

terug naar top